top of page

SELECT SITTING

Selectief in kwaliteit

Bij Select Sitting bieden wij onze klanten steeds een gepersonaliseerd ontwerp voor uw interieur. Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar wij via gerichte vragen zicht krijgen op uw wensen en budget, kunnen wij doelgericht een eisenpakket samenstellen dat een perfecte vertaling vormt van uw persoonlijke levensstijl. Dit is steeds het uitgangspunt van elk ontwerp. Wij staan ervoor garant sterk vanuit uw leefwereld te vertrekken om zo interieurs te bouwen die zowel praktisch als esthetisch een ware aanvulling op beleving en comfort vormen in uw leven.

Met de nodige technische vakkennis en oog voor esthetiek, werkt een gediplomeerde binnenhuisarchitect uw project uit. Gezien wij graag helpen bij het totaalproject, kan u bij ons ook terecht voor advies over kleuren en materialen. Een ervaren schrijnwerker-vakman monteert alles volgens de regels van de kunst.


De zitbanken, ontworpen door ons designteam, worden gemaakt in eigen atelier, op artisanale wijze. Gezien wij zonder tussenpersonen, in korte keten rechtstreeks voor onze klanten kunnen werken, is het mogelijk unieke prijzen te hanteren. Ons deskundig personeel is ervaren in het vinden van de perfecte items. Dus wat je ook nodig hebt, ze helpen je graag verder. Kom gerust langs: maak vrijblijvend een afspraak om ons volledige assortiment te bekijken. 

Graag tot binnenkort in onze showroom!


 

2022-04-30 Decoranda - Kruisem©SachaJennis_LR_002.jpg
bottom of page